God jul og godt nyttår fra oss i Avito!

2024 ligger foran oss med spennende muligheter og vi gleder oss! Vi har lagt bak oss et 2023 med store endringer, utfordringer og suksesshistorier.  La oss se på reisen vår, og de mulighetene som kommer for både ansatte, kunder og partnere.

2023 et begivenhetsfullt år

Avito vokser:

2023 har vært en spennende reise for Avito. Vi startet året med store ambisjoner om vekst, og fortsatte mot målet om å bli et high-performance team som leverer god kvalitet til våre kunder, innenfor data governance og bærekraft.

Vår kompetanse og styrke innenfor data strategi og governance har det siste året vært et viktig bidrag til våre kunder, og fremmet behovet og forståelsen for hvordan data kan skape høy verdi. Med et stort potensial for vekst i dette feltet, vil dette være et viktig satsningsområde videre i 2024.

Vi har også det siste året posisjonert oss som en strategisk partner innenfor bærekraft, og ser tydelig konkurransefordeler med å være en rådgiver innenfor dette området. Vi har jobbet tett med våre kunder for å levere effektive løsninger på bærekraftsrapportering og klimaregnskap, og vi vil fortsette som en viktig partner innenfor ESG strategi og rapportering.

Vi har ansatte flere flinke folk til oss i år med bakgrunn i data, IT og bærekraft, som vil bidra sterkt til vår kompetanse og mål om å bli et high-performance team. Vi har bygget nye kunderelasjoner, og nye partnerskap med spennende software leverandører innenfor bærekraftsrapportering. Denne satsningen vil styrke vår plass i markedet, og by på flere spennende utfordringer i nyåret.

Avito Analytics ble etablert:

Datterselskapet BI Builders hadde som målsetting i 2023 om å bli en global software leverandør. Etter grundige vurderinger konkluderte vi med at vi måtte finne en partner, som endte opp i et eierskifte til Monterro eide TimeXtender i Danmark.  

TimeXtender sin salgsstrategi gjennom partnere var annerledes enn BI Builders sin direkte salgstilnærming. Dermed ble vårt første fokus å finne en partner som kunne ta vare på våre kunder. Ideen om å etablere Avito Analytics som en del av Avito ble født, da Avito kjente markedet, kundene og verdiene våre godt.

Avito Analytics vil nå ta ansvar for alle norske kunder og en betydelig del av kompetansemiljøet til BI Builders. Dette sikrer best mulig støtte for både eksisterende og nye kunder. På samme måte vil XpertBI bli ivaretatt som en del av TimeXtenders programvareutvikling, med betydelig påvirkning fra BI Builders sitt utviklingsmiljø. Arbeidet ledes av tidligere BI Builders’ med gründere, Anja Loug Helland og Sverre Helland, og vi er trygge på at alle kunder vil få tilgang til den beste verktøykassen på markedet innen datavarehus-automasjon.

Å levere et produkt i verdensklasse som Xpert BI, forplikter til kontinuerlig innovasjon. TimeXtenders sitt søkelys på produktutvikling og videre innovasjon skal sikre alle kunder det beste tilgjengelige produktet nå som de to produktene slås sammen. Avito Analytics vil som partner levere den support og rådgivning som trengs både på kort og lang sikt. TimeXtender og Avito Analytics vil samarbeide tett for å sikre dette.


Mulighetenes år 2024

Etter en travel avslutning av 2023, med overtakelse av kunder, nye satsninger og et fantastisk kompetent team ser vi virkelig fram til året som kommer.

Med gode forutsetninger vil Avito vil fortsette i 2024 med en sterk satsning på vekst i et spennende marked. Avito planlegger ansettelse av flere ressurser i både Oslo og Stavanger, og vil videre styrke vårt fokus og kompetanse innenfor domener som energi, havbruk, finans og eiendoms forvaltning som vil sikre verdibidrag for våre kunder.

Vi er spent på utviklingen av Avito Analytics, og vil ta med viktige verdier fra BI Builders: Integritet, engasjement og entusiasme (ICE) for å sikre et godt miljø på jobb, og sterkt samarbeid med kunder og partnere.

Takk til både ansatte og kunder for deres tillit og bidrag. Ønsker alle en fin jul og ser frem til videre samarbeid i 2024.

Hilsen,
Jarle Soland, administrerende direktør, Avito Analytics

Next
Next

How Data Lineage enhances & accelerates all Data Governance initiatives